Twee nieuwe talenten die bij Blendle komen werken. Dit zijn ze.

We zijn ongelofelijk trots dat we kunnen aankondigen dat twee jonge megatalenten zich aansluiten bij Blendle. @emieljanson en @JWVD beginnen deze maand.

Emiel Janson is een getalenteerde product designer. Hij maakt mooie dingetjes. Zijn app Dialogue (waarmee je telefoontjes kunt aannemen op je computer) werd prompt gejat door Apple. Weathercube werd een direct een kleine hype. Menig app uit Emiels handen stijgt direct naar #1 in de App Store. Emiel wordt iOS designer bij Blendle.

GUYS!! I’m joining @blendle!! http://t.co/motVryoAEj

— Emiel Janson (@emieljanson)
30 juli 2014

//

Joost van Dijk is 17. Ze-ven-tien dus. Maar ontwikkelt al jaren complexe iOS apps als Notifyr. Joost kent Emiel al sinds hij 13 is, en toen programmeerde hij al. Joost wordt iOS developer bij Blendle.

Very excited to work with @emieljanson on some awesome stuff at @blendle. 🙂

— Joost van Dijk (@JWVD)
30 juli 2014

//

Blendle is heel blij. Hoe blij? Zo blij:

image

Ook bij Blendle werken?