Vodafone eerste bedrijf dat Blendle omarmt

Vodafone is vanaf vandaag het eerste bedrijf met een Blendle-account. En om dat te vieren verdubbelt Vodafone het opwaardeerbedrag van elke gebruiker tot de pot van 12.500 euro op is. “We hoeven daar niets voor terug”, zegt Annelies Valk, Marketing PR Manager bij Vodafone. “We vinden Blendle een fantastische start-up en vinden het leuk dat mensen meer kwaliteitsnieuws gaan consumeren via hun smartphone. Vandaar dit cadeautje.”

Op Blendle zullen Vodafone-medewerkers artikelen delen die zij interessant vinden, bijvoorbeeld over technologie, mode en lifestyle. “Er staan geweldige artikelen in kranten en tijdschriften, waarvan we weten dat onze doelgroep – overwegend jong, stedelijk en met een grote belangstelling voor nieuwe technologie – ze fantastisch zou vinden. We vinden het leuk dat we een curator voor hen kunnen zijn.”

Marten Blankesteijn, mede-oprichter van Blendle: “De missie van Blendle is om zoveel mogelijk mensen op een zo makkelijk mogelijke manier in aanraking te brengen met de Nederlandse journalistiek. We vinden het ontzettend leuk dat Vodafone daarbij wil helpen.”

Update 21:57: De €12.500 zijn op. Stukkie sneller dan we dachten. Gelukkig hebben we de video nog.